Retourneren

Bij Discount Suppliers V.O.F. kunnen uitsluitend particuliere klanten artikelen zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen ruilen of retourneren (afkoelingsperiode).

Bedrijven daarentegen kunnen alleen artikelen omruilen. Dit dient binnen 7 dagen na ontvangst te gebeuren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0207173444 voor het bespreken van een passende oplossing of vervangend product. Discount Suppliers V.O.F. kan te allen tijde besluiten een artikel niet om te ruilen.

Het is wel van belang dat het product compleet (alle documentatie, NIET beschreven) en onbeschadigd retour gestuurd wordt. Producten en/of verpakkingen die beschadigd zijn, komen niet voor ruiling dan wel restitutie in aanmerking. Evenals producten die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn. Discount Suppliers V.O.F. behoudt zich het recht voor om in geval van veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, deze niet terug te nemen.

Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een RMA acceptatie. U kunt een RMA acceptatie aanvragen bij via onderstaand formulier. Verder dient het product voorzien te zijn van een begeleidende brief met opgaaf van reden, vermelding van uw (bank)rekeningnummer en een kopie van de aankoopfactuur. Het pakket dient deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden (dus niet retour afzender op het pakketje schrijven). De kosten verbonden aan het retour zenden zijn voor rekening van de koper. Niet voldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd.

De retourzending moet uiterlijk 10 dagen nadat de afnemer de toestemming tot retourzending heeft ontvangen weer in het bezit van Discount Suppliers V.O.F. zijn. Voor bepaalde artikelen geldt dat deze alleen ongeopend of voorzien van seal geretourneerd mogen worden. Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

-Meld via onderstaand formulier dat u een artikel retour wilt sturen.
-U ontvangt via e-mail (niet direct) een bevestiging van uw verzoek.
-U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
-Discount Suppliers V.O.F. beoordeelt de staat van het artikel van de retourzending.

Onze administratie zal zorg dragen voor de terugbetaling van het aankoopbedrag.

Retouren worden binnen ca. 1 week door ons behandeld. Afhankelijk van de situatie zullen wij u per mail of telefonisch op de hoogte brengen.

Kijk ook in onze Algemene Voorwaarden voor alle details.

  Uw gegevens

  * Voornaam:

  * Achternaam:

  * E-mail adres:

  * Telefoon:

  * Bestelnummer:

  Besteldatum:

  Product informatie & Reden van retour

  *Product:

  *Model:

  Aantal:

  *Reden van retour:

  Product is geopend:

  Fout(en) of andere opmerkingen: